shadow

Multiple Choice Questions and Their Answer

  1. The professor —– the lecture at a suitable level so that every student would understand him. Answer: pitched
  2. She made a —– impression on the interviewers.
  3. Typewriters have become ——– in this age of computers. Answer: obsolete
  4. I think he would listen to your logic because he is a —— man. Answer: sensible
  5. Choose the meaning of the underlined word most appropriate for the given context: She was allegedly poisoned by drinking the remains of the cocktail. Answer: residue
  6. Choose the meaning of the underlined word most appropriate for the given context: Make your statement positive and definite and stop being neutral and vacillating. Answer: indecisive
  7. Choose the meaning of the underlined word most appropriate for the given context: What does the future hold for a student of law? Answer: grasp
  8. Choose the meaning of the underlined word most appropriate for the given context: The labour union took a unanimous decision to call of the strike. Answer: undivided
  9. Choose the meaning of the underlined word most appropriate for the given context: She asked him to attend the meeting in his official capacity. Answer: legitimate
  10. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: These boys and girl have shown great promise in scientific rationing and technological innovation. Right Answer: rationing
  11. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: He had finished his cook before the guest arrived. Answer: before
  12. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: She talks so incoherently as if she has lost her insanity. Answer: insanity.
  13. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: He wanted to let us collecting the specimens. Answer: Collecting.
  14. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: She says that the accident has been occurred last night. Answer: has been.
  15. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: Men formed societies because of their desire for accompanying. Answer: societies
  16. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: He spends a lot of money because she likes marketing. Answer: marketing
  17. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: The government introduced a self-employment scheme to enhance poverty of the Answer: None
  18. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: There is no single authority to force the pollution control all over the country. Answer: force
  19. In the following question identify the underlined words or phrases that must be changed to make the sentence correct: A new scheme was introduced to insure adequate housing facilities for all citizens. Answer: insure.

This site is undoubtedly dependable and 100% reliable for grammatical practice. Every answer of these questions is 100% correct.

If you found any mistakes please inform me as soon as possible. You will get my contact details in the top of the menu bar.

Thank you for reading this post.

Hits: 65

Leave a Reply

Your email address will not be published.